Logo LVNT

Profielfoto

Helen Derksen

Helen Derksen

Logo LVNT
< Terug naar zoekresultaat

Mag ik me even voorstellen

Mijn naam is Helen Derksen. Ik ben reeds 25 jaar actief in mijn eigen praktijk als Integraal massagetherapeut. Ik heb mijn opleiding gevolgd bij Holos. Het vak massagetherapie is op mijn lijf geschreven. Ik vind het altijd heel boeiend om via het lichaam te zoeken naar de juiste ondersteuning voor de cliënt. Soms zit de problematiek fysiek in het lichaam in de vorm van pijnklachten, maar soms zit de problematiek veel dieper. En die diepte waar de emoties, overtuigingen, angsten en verdriet zit, hoop ik via massagetherapie aan te kunnen raken. Daar vind vaak de heling plaats. 

Visie

Mijn visie is het volgende: ieder mens heeft een eigen helend vermogen. Veel klachten en problemen kunnen opgelost worden als je diep in jezelf durft te kijken en te ervaren. Als je de confrontatie aan durft te gaan met jezelf en te durven voelen waar de klachten die je hebt, mee te maken hebben. 

Specialisatie

Mijn specialisme is voelen en contact maken. Zowel met mijzelf als met de cliënt, als de cliënt met zichzelf. Ik heb mij ook gespecialiseerd in het massaren van zwangere vrouwen, en baby's.

Ervaring

Ik heb 25 jaar ervaring in het vak als massagetherapeut. Ik heb ervaring met zwangere vrouwen, geef regelmatig babymassage, en begeleid regelmatig mensen met burn-outklachten.  Verder vind ik het mijn specialisme dat ik helder kan voelen waar de klachten zitten en waar de klachten mee te maken hebben. 

Achtergrond

Ik ben in 1987 afgestudeerd aan de academie voor lichamelijke opvoeding en heb een aantal jaren lesgegeven in dit vak. 

Daarna ben ik de HBO studie van HOLOS gaan doen en heb verschillende modules visceraal therapie gevolgd. 

Behandelvormen


Te bereiken via

073-614 46 61

06-53 897 977

info@helenderksen.nl


Praktijkadressen

Helen Derksen

Frederik Hendriklaan 79
5212 BC DEN BOSCH (Noord-Brabant)


Voldoet aan de Plato-eindtermen