Logo LVNT

Profielfoto

Ginger & Yoga

Pamela Ramnares

Logo LVNT

Mag ik me even voorstellen

Ik ben Ayurvedisch Practitioner, yogadocente en reikimaster. Je kunt bij mijn praktijk Ginger & Yoga terecht voor ayurvedische consulten & behandelingen en yogatherapie. Hiernaast bied ik ook reiki energy healing aan. Mijn werkmethode is 360 graden; tijdens een consult bespreken we zowel je huidige leefstijl, voedingspatroon en eventuele klachten als die uit het verleden. Zo onderzoek ik de hoofdoorzaak van je onbalans. Samen met jou stel ik doelen, zodat we resultaatgericht kunnen werken. Ik maak Ayurveda graag licht, toegankelijk, praktisch en makkelijk te begrijpen. Bij mij staan heldere communicatie en een sterke band met mijn cliënten centraal.

Visie

Ik zet de eeuwenoude tradities van ayurveda en yoga in bij de behandeling van gezondheidsproblemen die kenmerkend zijn voor de moderne wereld. In mijn praktijk staat kwaliteit van leven van mijn cliënten centraal en focus ik op zowel de lichamelijke, mentale, emotionele als spirituele aspecten zodat we samen jouw klachten bij de kern kunnen aanpakken. 

Specialisatie

Tijdens de intake doe ik een pols- en tongdiagnose en maak ik eventueel gebruik van andere methoden zoals een bloeddrukmeting, auscultatie (longen, hart en buikorganen) of palpatie van de buik. Na de intake volgt er een behandelplan indien nodig. Je ontvangt voedingsadvies en adviezen op het gebied van leefstijl en routines, yoga-oefeningen, ademhalingstechnieken, meditatie en mantra’s. Indien nodig beveel ik kruidensupplementen aan.

 

Mijn specialisatie:

- Stress en burn-out klachten

- Spijsverteringsproblemen

- Menstruatieklachten en hormoonbalans

- Gewrichts- en spierpijn

- Slaapproblemen

- Yoga voor jouw ayurvedische constitutie en op basis van gezondheidsklachten

Ervaring

Van 2017 tot 2018 voerde ik praktijk in Barcelona, Spanje. Sinds 2018 kun je me vinden in mijn praktijk in Amsterdam. Ik geef yogalessen sinds 2014, zowel in kleine groepen als privé. Tijdens een yogales beoefenen we zowel asana's (yogahoudingen) als pranayama en zetten we mantra's in aan het begin en aan het einde van de les, zodat elke les compleet is, zowel op lichamelijk als op subtielere niveaus.

Achtergrond

2021: Bachelor Ayurvedisch Practitioner (HBO), European Institute for Scientific Research on Ayurveda (EISRA)

2021: Europees EHBO-certificaat, Rode Kruis, Amsterdam

2020: HBO Medische Basiskennis, CIVAS, CPION

2017: Master in Ayurvedic Therapy, University of Barcelona (via het Sant Joan de Déu instituut).

2016-2017: Klinische praktijk, Patanjali Ayurved College en Patanjali Ayurved Hospital (Baba Ramdev en Acharya Balkrishna) in Haridwar, India.

2011-2017: Reiki Master & Reiki Practitioner volgens de Usui Ryōhō Reiki traditie, Alianza Española de Reiki, Barcelona

2014: Hatha Vinyasa Yoga Teacher training  (RYT-200), Yogaroom Barcelona

Behandelvormen


Te bereiken via

06 - 51 71 84 77

pamela@gingerandyoga.com


Praktijkadressen

Ginger & Yoga

Tt. Vasumweg 24 A
1033 SC AMSTERDAM (Noord-Holland)


Voldoet aan de Plato-eindtermen