Logo LVNT

Profielfoto

Praktijk Mevedic

Marieke van de Vorle

Logo LVNT
< Terug naar zoekresultaat

Mag ik me even voorstellen

Hallo, ik ben Marieke, natuur- en mensenmens.

Al op jonge leeftijd had ik aandacht voor de mens, bloemen, planten en zelf groenten kweken. Toen ik op mezelf ging wonen kwam er al vrij snel een moestuin en elk plekje werd eetbaar gemaakt.

Tijdens mijn zelfstandige onderneming als fotograaf kwam ik erachter dat mijn interesse naar het innerlijk van de mens groot was. Je legt immers via een goede blik in de ogen de natuur van je model vast. Ayurveda kwam op mijn pad en ben dit gaan studeren bij het European Institute of Scientific Research on Ayurveda.

Visie

Ayurveda betekent kennis van het leven, voor het leven. Deze al 5000 jaar toegepaste Indiase gezondheidsleer helpt jou bij het bepalen van jouw unieke natuur. Met deze kennis kun je bewust kiezen voor bepaalde voeding en leefstijl om aan je gezondheid te werken en daarmee klachten te verlichten. Bij natuurgeneeskundige lichaamsbehandelingen werken de oliën afgestemd op jouw geboortenatuur en klacht diep in op je weefsels om zo de balans te helpen herstellen. Met Ayurveda help ik je een perfecte balans te vinden tussen lichaam, geest, zintuigen en het onderbewustzijn. Een zo comfortabel mogelijk leven in harmonie met jezelf.

Specialisatie

Bij Praktijk Mevedic kun je terecht voor behandeling van een klacht en advies om gezond te leven volgens jouw natuur. Ik zet mijn kennis in bij kinderen, jeugd en volwassenen. Hiervoor gebruik ik:

-Yoga in verschillende stijlen;

-Ayurvedische lichaamsbehandeling, voeding en leefstijl ingezet voor preventieve gezondheid en klachtenbehandeling;

-Darm- en orgaantherapie;

-Verschillende behandelingen tegen hoofd, nek- en rugklachten;

-Laboratoriumonderzoek;

-Ayurveda beleving zoals koken en polsdiagnose;

-Ademhalings- en fietstest inclusief beweegplan.

-Consult en behandeling op locatie;

 

  •  

Behandelvormen


Te bereiken via

06-15056761

marieke@mevedic.nl


Praktijkadressen

Praktijk Mevedic

Wilhelminastraat 19
5451 AR Mill (Noord-Brabant)


Voldoet aan de Plato-eindtermen