Logo LVNT

Profielfoto

Begrip door Inzicht

Inge Burgerhof - van Slagmaat

Logo LVNT
< Terug naar zoekresultaat

Mag ik me even voorstellen

Ik ben Inge Burgerhof, getrouwd, moeder van twee kinderen, Professioneel kinesioloog, bewustzijnscoach en vooral lekker mezelf.

Op mijn site is goed te lezen wat mijn bewustzijnsveranderende leerweg is geweest in de afgelopen jaren. 100 woorden is te weinig om hier recht aan te doen.

In 2014 ben ik afgestudeerd als Professioneel kinesioloog en erkend door de beroepsvereniging. Ik heb een praktijk aan huis en geef ook zelf les in diverse kinesiologie modules. Dit zorgt ervoor dat ik ook in de basistechnieken scherp blijf. Daarnaast volg ik zeer regelmatig aanvullende kinesiologie opleidingen of andere zelfontwikkelings-cursussen, omdat dat bij mij past.

Visie

Je een klein stukje op je pad begeleiden.

Eigenlijk is het niet meer dan dat! Doordat we uit zelfbescherming lagen over onszelf heen leggen, dwalen we af van wie we werkelijk zijn.

In mijn praktijk begeleid ik jou in het luisteren naar de signalen die je lichaam je geeft en het herstellen van je vrije keuzemogelijkheid om te zijn wie je bent vanuit jouw volledige bereik. Kinesiologie is hierbij een belangrijke methode, omdat het de kloof tussen het bewuste en het onderbewuste overbrugt via de eigen biofeedback.

Meer over mijn visie en wens lees je op de site.

Specialisatie

Kinesiologie is een krachtige geneeswijze die oude oosterse energetische geneeskunst combineert met westerse fysiologische geneeswetenschappen. Mijn werkwijze staat op mij site, kort samengevat:

LEAP en Immuunboost van Charles Krebs:

  • LEAP 1, 2 en 4: balanceren de totale breinintegratie.

SIPS (Stress Indicator Point System) van Ian Stubbing:

  • SIPS 1 t/m 6
  • BAP (Body Alignment Proprioception)
  • Reflex (Reflex Alignment Protocols)
  • SIPS VIP (Viral Infection Program)

Chakra Metaforen & Chakra Hologram van Hugo Tobar.

BrainGym van Paul Dennison

Voeding testen en balanceren van Ingrid van Niekerk

Acht extra meridianen

Methoden waar ik ook les in geef:

Ervaring

Tijdens de studie HBO pedagogiek kwam ik in aanraking met kinesiologie. In 2011 besloot ik om de hele opleiding voor Professionele Kinesiologie te gaan volgen bij TOPKI. In 2014 ben ik afgestudeerd als Professioneel kinesioloog en erkend door de beroepsvereniging. Ik heb een praktijk aan huis en geef ook les in kinesiologie modules.

Ik heb in 2017 de Opleiding Bewustzijnscoach gevolgd.

Sinds november 2018 ben ik lid van het bestuur van TOPKI. Ik heb voor de studenten van TOPKI en Begrip door Inzicht de Online Leer Omgeving (OLO) ontwikkeld.

Mijn werkwijze, visie en ervaringen zijn op de site te lezen.

Behandelvormen


Te bereiken via

06-28263250

kinesiologie@begripdoorinzicht.nl


Praktijkadressen

Begrip door Inzicht

Duizendblad 11
4102 KP Culemborg (Gelderland)


Voldoet aan de Plato-eindtermen