Logo LVNT

Profielfoto

Zuiverheid

Corine Meinster

Logo LVNT
< Terug naar zoekresultaat

Mag ik me even voorstellen

In de loop van de jaren heb ik ervaren dat veel mensen slecht contact hebben met zijn of haar lichaam. Dat is de reden dat ik cursussen in lichaamsbewustzijn geef en mensen coach. Met de Bach Bloesem Opleiding en met de opleiding tot Kinesioloog bij Topki is mijn praktijk Zuiverheid compleet. Als professioneel kinesioloog, allergie therapeut en Touch for Health instructeur heb ik een prachtige basis om mensen te helpen het lichaam te leren kennen en het zelfherstellend vermogen van het lichaam te stimuleren. 

 

 

 

 

Visie

Mijn visie op gezondheid is dat het lichaam een ongelooflijke herstellende kracht heeft. Door de blokkades en oorzaak van de klacht zichtbaar te maken en te herstellen krijgt het lichaam de ruimte om te helen wat direct een positief effect heeft op de gezondheid en het welzijn van de mens. 

 

Specialisatie

Professioneel Kinesioloog, allergie therapeut met orthomoleculaire basis en Touch for Health instructeur.

Ik werk met o.a. de technieken:

Touch for Health, Stress Release, Leefblind, Woordblind, Voedingslijn 1 t/m 3, TAT en Master TAT, LEAP 1 en 2, Sips 1, Lichamelijke klachten en Kinesiologie,  Chakra en Energiecentra, Diafragma's, Centering, Meridianenleer, Vijf elementenleer, Remedies en Edelstenen. 

Ervaring

Sinds 2009 heb ik mijn praktijk voor cursussen en coaching. De afgelopen jaren is kinesiologie toegevoegd aan mijn praktijk. Ik werk veel met mensen die in een burn-out zijn beland, die een allergie hebben en bewuster willen gaan leven.

Achtergrond

Mijn achtergrond is klinisch chemisch analist, Z-verpleegkundige, mediumschap en bewustzijnstrainingen.

Behandelvormen


Te bereiken via

06 - 21 40 48 98

info@zuiverheid.com


Praktijkadressen

Zuiverheid

Linnaeuslaan 2
3843 BL Harderwijk (Gelderland)


Voldoet aan de Plato-eindtermen