Logo LVNT

Profielfoto

Craniobrabant en Sens Gezondheidszorg Tilburg

Jacqueline Blokker

Logo LVNT

Mag ik me even voorstellen

 

 
Ik ben Jacqueline Blokker, moeder van 1 dochter en 1 zoon. Ik woon in Oisterwijk en ben ik aldaar veel te vinden in de bossen om te wandelen.

Visie

Nu werk ik met veel voldoening als Craniosacraal therapeut. Dit is de vorm die bij me past omdat hierbij het zelfhelend vermogen van het lichaam centraal staat. Ik ga uit van de relatie tussen de verschillende aspecten van een mens, lichaam, ziel en geest. Ik vind het belangrijk om aandacht te geven aan de persoon als geheel. Samen kijken we niet alleen naar de klacht zelf maar eventueel ook naar dieper liggende oorzaken en naar de wijze waarop met de klachten wordt omgegaan. Dat is het begin van het herstel

Specialisatie

Craniosacraal therapie gecombineerd met viscerale therapie, psychosomatische fysiotherapie met name gespecialiseerd in hoog sensitieve klachten en trauma. 

Achtergrond

n 2001 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Ik heb daarna gewerkt in een revalidatiecentrum en in een particuliere praktijk. Er bleek nog veel te ontdekken over de achtergrond van de klachten en de (soms) onbewuste patronen die bij het herstel een rol leken te spelen. Wat maakt dat ik de post-hbo opleiding tot psychosomatische fysiotherapeut bij het IPT te Amsterdam en visceraal therapie bij het Barral Instituut. In 2008 ben ik begonnen met Craniosacraal therapie opleiding aan het Upledger Instituut. Deze opleiding heb ik in 2013 succesvol afgerond.

Behandelvormen


Te bereiken via

013-5427431

06-24326349

jacqueline@sensgezondheidszorg.nl


Praktijkadressen

Craniobrabant en Sens Gezondheidszorg Tilburg

Boomstraat 118
5038 GV TILBURG (Noord-Brabant)


Voldoet aan de Plato-eindtermen