Logo LVNT

Profielfoto

Libra

Els Jansen

Logo LVNT
< Terug naar zoekresultaat

Mag ik me even voorstellen

Mijn naam is Els Jansen en ik ben sinds 1993 kinesioloog.
Vanaf het begin was ik gefascineerd door de werking van de spiertest en de diepgaande effectiviteit van een kinesiologische behandeling!

Naast het werken in mijn praktijk Libra, was ik docent aan de beroepsopleiding en geef ik nu nog diverse cursussen en ben ik instructeur-trainer van de Zichtverbredersroute.

Daarnaast heb ik altijd commissie- en bestuurswerk gedaan in het kader van kinesiologie.

 

Visie

De spiertest laat de wijsheid van het lichaam zien, dit gaat verder dan het denken. Met kinesiologie komen hoofd en hart weer op één lijn!

Specialisatie

Ik vind mezelf een 'allround kinesioloog'. Ik heb een brede belangstelling en heb een brede kinesiologische opleiding, die nog steeds door gaat in het kader van 'permanente educatie'!

Ik werk in de praktijk veel met kinderen met leerproblemen en niet geïnhibeerde primaire reflexen, met volwassenen met stressklachten (vermoeidheid, burn-out),  emotionele trauma's, angsten en verslavingen en ik test voedingsadviezen.

Ervaring

In de bijna 30 jaar dat ik kinesioloog ben, heb ik veel diverse soorten problemen kunnen helpen oplossen.

Kinesiologie helpt bij het oplossen van stress en werkt op fysiek, emotioneel, mentaal, biochemisch en energetisch niveau. Ook voor levens- of zingevingsvragen kun je bij mij terecht.

Achtergrond

Voordat ik kinesioloog werd, was ik maatschappelijk werker, een prachtige match: de combinatie van spiertesten en gesprekstechniek maakt het mogelijk om sneller tot de kern van de zaak te komen en je lichaam geeft via de spiertest handreikingen om daarmee aan de slag te gaan. Heel efficiënt en afgestemd op elk individu!

Behandelvormen


Te bereiken via

026-3618839

touch4els@hetnet.nl


Praktijkadressen

Libra

Kerkallee 29/31
6882 AL Velp (Gelderland)


Voldoet aan de Plato-eindtermen