Logo LVNT

Profielfoto

Reach Inner Awareness

Ria Jansen

Logo LVNT
< Terug naar zoekresultaat

Mag ik me even voorstellen

Dag, ik ben Ria. Getrouwd en moeder van twee kinderen. Ik heb sinds 2020 een natuurgeneeskundige praktijk in kinesiologie aan huis in Biddinghuizen, Flevoland.

Waar ik werk aan diverse hulpvragen zoals; heeft u last van pijn, vermoeidheid, stress of andere gebeurtenissen waar u hinder door ervaart? Of ervaart u heftige emoties zoals boosheid, angsten, verdriet, of rouw. Dan kunnen communicatielijnen (energiebanen) in en om uw lichaam verstoord raken en blokkeren. Dit leidt tot afname van uw fysieke en emotionele welzijn.

 

Visie

het leven van veel mensen een stukje aangenamer maken. Iedereen verdient een gezond en gelukkig leven. 

Specialisatie

Kinesiologie technieken (brain gym, stress release, thouch for health, riddlerpoints, hormonen reset etc)

Astrologie Nine Star Ki 

Burn-out herstel trajecten 

Ervaring

Mijn dienst is zowel fysiek als op afstand te boeken. Waarbij ik met een afstandsbalans via 'het veld' werk aan uw hulpvraag. De uitkomsten zijn doeltreffend en met 3a4 behandelingen merkt u al verschil.

Ik werk met jong en oud. 

Achtergrond

Ik heb ruim 18 jaar, tot november 2022 als chemisch analist op een kwaliteiten laboratorium gewerkt binnen de voedselindustrie. Hier heb ik jaren een vertrouwensfunctie gepositioneerd. Waardoor het mij al snel duidelijk werd, dat ik goed kan luisteren en de kern achter een hulpvraag kan aanraken.  Dit heeft geresulteerd dat ik mij in 2016 ben gaan omscholen naar een therapeuten functie als kinesioloog en Nine Star Ki coach.

Behandelvormen


Te bereiken via

0321 - 84 98 62

06 - 29 86 00 77

info@kinesiologieria.nl


Praktijkadressen

Reach Inner Awareness

De Rosmolen 8
8256 ED Biddinghuizen (Flevoland)


Voldoet aan de Plato-eindtermen