Logo LVNT

Profielfoto

Praktijk voor Professionele Kinesiologie

Marian Pijnenburg

Logo LVNT
< Terug naar zoekresultaat

Mag ik me even voorstellen

Mijn naam is Marian Pijnenburg.

Ik ben sinds 1999 kinesioloog en mijn praktijk is gevestigd in Nieuwkuijk (bij 's Hertogenbosch).

Visie

Gezondheid is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Kinesiologie kan je helpen om meer in balans te komen en ook om in balans te blijven.

Door de spiertest te gebruiken, gaan we het gesprek aan met de wijsheid van jouw eigen lichaam. Geleid door deze informatie komen we tot een dieper inzicht in wat je nodig hebt en hoe je dit bereikbaar kunt maken.

Specialisatie

Kinesiologie is een holistische werkwijze. De benadering is dan ook niet vanuit een specialisme, maar eerder vanuit een open visie dat beperkingen of klachten voort kunnen komen uit vele oorzaken.

De oorzaken kunnen bijv. liggen in de structuur, zoals bv het bewegingsapparaat, maar kunnen ook biochemisch van aard zijn, zoals voeding- of spijsverteringsklachten of hormonale issues. Zo ook kan de oorzaak van emotionele en/of energetische aard zijn, zoals gedrag, verdriet, rouw, angsten etc.  Al deze aspecten kunnen zich aandienen tijdens een consult en met de passende technieken in balans gebracht worden.

Ervaring

Toen ik in aanraking kwam met kinesiologie heeft dit mijn interesse zodanig gewekt dat het mij niet meer los heeft gelaten. Ik heb mijn diploma als professioneel kinesioloog behaald en ben daarna door blijven studeren om mijn kennis en vaardigheden te vergroten. Ik ben graag up to date en geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen in mijn vakgebied. Ik volg dan ook meerdere malen per jaar de meest recente cursussen en opleidingen die nationaal en internationaal worden aangeboden.

Ik heb inmiddels ruim 20 jaar ervaring als kinesioloog en ben ook instructeur in een grote verscheidenheid aan kinesiologische cursussen. 

Achtergrond

Voordat ik mijn liefde voor de kinesiologie had gevonden ben ik 14 jaar werkzaam geweest als research analist in diverse academische ziekenhuizen in Amsterdam, Leiden en Utrecht

Behandelvormen


Te bereiken via

073-644 35 52

marian.pijnenburg@hetnet.nl


Praktijkadressen

Praktijk voor Professionele Kinesiologie

De Maashoven 15
5253 XE NIEUWKUIJK (Noord-Brabant)


Voldoet aan de Plato-eindtermen